Gavedryss: Run & Relax

23. februar 2015

Giveaway / Run & Relax

Run & Relax

 

Førstemann ut i gavedrysset er norske Run & Relax! Jeg er så heldig at de vil “gi bort” en grønn bandha yogatights i forbindelse med den nye bloggen. De produserer FANTASTISK trenings-/yogatøy uten ubehagelige sømmer. Jeg bruker nesten selv utelukkende kun Run & Relax sine treningsklær! De fører også løpetøy og den beste trenings-BHen.

Vil du vinne denne treningstightsen?

Da må du skrive navn og etternavn under i kommentarfeltet her på bloggen når du har likt Run & Relax på Facebook og Instagram.  Vinneren blir trukket etter hele gavedrysset er over!

Trykk HER for å like på Facebook.

Instagram: runandrelax

Nettbutikk: www.runandrelax.no

Hilsen Lisette

29 kommentarer til “Gavedryss: Run & Relax

 1. Tove Skeie

  Gratulerer med ny blogg Lisette. Flott som deg, lykke til. Jeg blir en følger ;-). Jeg har trent yoga i mange år og synd det er en fantastisk treningsform, og trenings klær får man jo aldri nok av.

  Svar
 2. Anette andresen

  Som jeg elsker klærne deres, og de nydelige vårfargene! Spennende å følge med på bloggen din fremover!
  Anette Andresen

  Svar
 3. Katrine

  Jeg liker run and relax veldig godt – og nå også både på facebook og instagram. Jeg vil gjerne vinne yogatightsen. Nye yoga vaner i det nye året gjør at jeg faktisk blir litt små gal hvis jeg ikke får litt yoga annenhver dag. Bra for toppen og den stillesittende jobbkroppen. 🙂

  Svar
 4. Kine B Hansen

  Så gøy med gavedryss. Gratulerer med nytt design på bloggen!!Titter jevnlig innom.Jeg er veldig gjerne med!!Hadde vært en drøm og vinne denne tighsten. Praktiserer yoga jevnlig,og digger BHén i bambus. Liker foressten begge steder! klem Kine:)

  Svar
 5. Tilbaketråkk: Yoga | By Lisette

 6. Mona

  Jeg ønsker meg en ny tights, og denne hadde vært perfekt. Alt yogatøyet mitt er fra R&R – er superfornøyd med kvalitet og utseende 🙂 Følger både på Fb og Instagram.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.