Gave til meg selv…

16. desember 2012

Ukategorisert

Ble en aldri så liten julegave til meg selv også, denne deilige nattkjolen fra Beach House kjøpte jeg til meg selv og til et familiemedlem til jul. Håper hun blir fornøyd hun som får den…den var i hvertfall deilig på, ingen vonde sømmer og i t-skjorte stoff. Ser mange liker denne kolleksjonen, og kanskje ikke så rart ettersom jeg har prøvd den selv nå. Neste gang blir det sengtøy som må prøves.

Jeg har bestilt Beach House nattkjolen hos Designstjerner, og den er på TILBUD nå.

Fin søndag til deg.

Lisette

3 kommentarer til “Gave til meg selv…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.