Fruktsyrer-hudpleie-it works

17. desember 2014

Body Wraps / Helse / It Works

 

Body wrappen er vår absolutt bestselger. Kan settes på problemområder som er vanskelige å trene bort.

Jeg stortrives som forhandler av It works! Alle produktene våre er 100% økologiske og parabenfri- og de virker. Hudpleieserien er basert på urter, og passer godt en nordisk og sensitiv hudtype. Prisene er gode, og det lønner seg å bli lojal kunde. En lojal kunde må binde seg i 3 mnd, mot at en mottar minimum 1 produkt pr.mnd i 3 mnd. Igjen får en over 40% rabatt på ALLE varer. Man stopper enkelt med et tastetrykk sitt abonnement etter 3 mnd, og man får de samme rabattene om man har lyst å handle mer etter en har stoppet sin autosending.

Min yogalærer, Maren har nettopp testet produktene våre, og du kan lese hennes innlegg på bloggen LEV100 HER. Hun prøvde body wrappen og en Facial wrap. Bestselgeren vår et body wrappen.

Vårt nyeste tilskudd i hudpleieserien er “EXFOLIATING PEEL”. Om noen få uker til så kan denne bestilles av norske kunder. Exfoliation peel inneholder fruktsyre. Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i huden (stratum corneum). De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan avbleke brune flekker. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-20% (kilder: dermatologi.no).

Hva er peeling?
Peeling omfatter fjerning av de eldste døde hudceller på hudens ytterste overflate, og har vært brukt i mange år for å opprettholde sunn hud.

Hvorfor er peeling viktig?
Ettersom vi eldes, vil prosessen med celleregenerering bremse ned. Dette betyr at kroppen er tregere til å fjerne hudceller og generere nye. Når gamle hudceller begynner å hope seg opp på overflaten av huden, kan det gjøre at huden ser kjedelig, grovt, og tørr ut. Videre kan opphopningen av døde hudceller resultere i overskytende olje og tilstoppede porer, som fører til kviser.

1. Huden din peeles naturlig: Når du er yngre, vil huden din naturlig fornye seg hver 25 dag. Når du fyller 30, begynner prosessen å avta, noe som kan resultere i mer pigmentering samt en kjedelig hudfarge.

2. Fordelene er uendelige: Med regelmessig peeling kommer flott hud. Ikke bare fjernes den døde huden, den reduserer også hudmisfarging og pigmentering, fine linjer og rynker.

3. Bruk peeling om morgenen: Huden fornyer seg selv over natten, så peele huden din om morgenen for å fjerne bort død hud.

4. Ikke glem å fjerne sminken: Før peeling, er det viktig å huske å ta av sminke og gi huden din en skikkelig rens. Hvis du ikke gjør det, vil Exfoliating Peel ikke være i stand til å gi deg den dype rens du er ute etter.

lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikk: www.lisettesbodywraps.no

Hjelp meg å like siden min på FB: HER.

P.S Vi trenger forhandlere over hele Norge og utland. Så send meg gjerne en mail for mer info. Etter bestilling har du pakken levert på døren etter ca 7 dager.

6 kommentarer til “Fruktsyrer-hudpleie-it works

 1. plenty of fish dating site

  Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided
  to browse your site on my iphone during lunch break. I love the info you
  present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb site!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.