From within….

8. januar 2013

Interiør / NIB-utfordringen

Interiøret som fanger meg er en “uanstrengt atmosfære” med materialer som har en verdi for meg. Gjerne en salig blanding av skandinavisk design og det orientalske, kall den gjerne litt skandinavisk slæsj bohemsk. Den mixen gir varme og personlighet for meg, jeg liker når alt ikke er nypolished, gjerne en lett slengt pute i sofaen og farger som gjerne ikke trenger og matche perfekt. Forstår du hva jeg mener? For noen år siden kjøpte vi alle møblene i samme serie, for dette matchet, men nå har vi en blanding av alt slags hjemme hos oss. Rom for alt…og vi forandrer stadig.


Jeg blir nok påvirket av trender, men beholder alikevell de tingene som betyr noe for meg uavhengig av trendene. Hjemme hos oss finner du rustikk møbler, bambus, mørke kontraster sammen med det myke, orientalske elementer og skandinavisk design. Siden jeg begynte å blogge, har jeg forandret mye, men har funnet min stil.
 
Med dette innlegget deltar jeg i NIB sin første utfordring i år “from within”, synes tema var åpent. Og her er mitt bidrag. Delta ved og trykke HER.
 
 
L O V E
 
Lisette
 

 

 
 
 

24 kommentarer til “From within….

 1. Julie

  Wow! Vakre Bilder!!!
  Så rolig og koselig stil!
  Herlig bidrag!
  Lykke til i utfordringen!
  Ønsker deg en NydeligFlott Tirsdag!
  Klem fra Julie 🙂

  Svar
 2. Designlykke

  Oi, det var noen utrolig flotte bilder du!! 🙂 Legger deg til i leselisten min, så kan du se om du vil gjøre det samme om du liker bloggen da såklart! God kveld til deg, hyggelig at du følger på IG! 🙂 Klem Henriette

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.