Framkallet bilder av ungene- CHECK!

24. september 2011

Amadeus og Ferdinand

Dagen i dag har vært herlig og innholdsrik, vært med mine to små på åpen dag i brannstasjonen. Ferdinand synes dette var svært stas da hans store helt er brannmann Sam. Han fikk sitte i brannbilen og omvisning inne på stasjonen. Har forstått på flere at det har vært en slik dag over hele landet. Såååå deilig å se hvordan det glittrer i øyene til de små på slike tilstelninger. Møtte ei god venninne med hennes to små, og så gikk turen til McDonalds etterpå. Kanskje ikke det sunneste alternativet, men det ble nå slikt. Ettermiddagen tilbrakte vi hos min venninne etterpå. Nå har roen senket seg, og mine to små sover søtt(sansynligvis hele natta). Ble inspirert av min venninne da jeg så hennes fotoalbum av hennes 2 gutter, jeg er elendig til å framkalle bilder, men har nå framkallet endel bilder og de hentes i neste uke. Da er planen å lage en bildevegg. Nå er det snart tid til å lese boligpluss magasinet….signing out! 

Føttene til Amadeus da han var  6 uker

 

3 kommentarer til “Framkallet bilder av ungene- CHECK!

 1. cathrine

  Så søt liten “tottelott” 🙂 Hm, det står på min to do list og… Utrolig kjedelig å gjøre, men absolutt verdt det… Får vel ta meg sammen og få det gjort.

  Svar
 2. Benedicte

  Så ut som en kjekk dag og stilig bilde på facebook av Ferdinand og Brannmann “Sam”
  Er nok mange som kjenner seg igjen i det med fremkalling av bilder, hvertfall jeg. 🙁

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.