Førjuls sommerfugler…

19. oktober 2012

Ukategorisert

Det vil alltid være noen som synes butikkene er for tidlige med julemarsipanen og pepperkakene. Og sist, men ikke minst julemagasinene og vi bloggere starter ALLTID tidlig. Jeg har fått tak i 2 favoritter allerede, Kamille jul og KK jul. Fine inspirasjonsbilder og tonnevis av fine ting. Jeg har bestemt meg for i år blir det natur, hvitt, burgunder og sort…og en dæsj lilla. Hmmm…mye forskjellige der, men vent og se. Tror det kan bli fint. 

Kilder: Lotte Mcgill
Nå er Sanselig jul kommet på postkontoret vårt, og det gledes og bla i den…Den er for salg i butikkene nå, løp og kjøp. Boka er spekket med inspirasjonsbilder fra ulike interiørbloggere, og jeg er med i den!!! Franciska Munch-Johansen har skrevet den. Hennes blogg er HER.


Lisette

 
★   ★   ★  ★   ★   ★  

13 kommentarer til “Førjuls sommerfugler…

 1. Ingeborg

  Merker at jula nærmer seg, og jeg har kjøpt akkurat samme bladene som deg:) Her blir det natur og hvitt… og litt til.

  Kos deg i førjulstida, klem:)

  Svar
 2. Har en drøm…

  jeg elsker denne før-førjulstiden, hehe:)
  Javisst er det tidlig, men åååå så koselig ♥
  Her har det blitt med 3 stk julemagasin hjem, og i dag blir det julebrus på hele haugen her hjemme, det DIGGER vi;))
  Jeg blir aldri lei julen selv om den starter tidlig – aldri:)

  Ha en fin fin dag Lisette, og kos deg med Sanselig Jul, den er så fin!!

  Svar
 3. KREATIV-I-TET – Ann Merete

  Hihi, jeg kjenner også førjulssommerfuglene! 😀 Jeg har alltid vært glad i jul og tidlige forberedelser, og lurer hvert år på hvor tidlig det er lov å begynne å høre på julemusikk 🙂 Før jeg ble kjent med så mange fine interiørbloggere følte jeg meg kanskje litt alene om å være så opptatt av jul (så tidlig), men endelig har jeg funnet likesinnede 😀 Mitt neste prosjekt er å lage juletrepynt av gips!

  Ha ei fiiin helg!

  Klemmer!

  Svar
 4. boNord

  Ja, altså jeg hadde skikkelig julestemning her om dagen 😀 Får jeg alltid FØR jul. Har skaffet meg boka, og sååå mye inspirasjon. Herlig!

  God fredag.

  Lise

  Svar
 5. Frøken Fryd

  Hei på deg, og takk for fjørtips 🙂 Sakna deg på tirsdag altså, og ja, du gjekk i grunnen glipp av noko – nemelig oss, hehe. Gleder meg til å sjå juleheimen din eg, Lisette, fargane høyres herlige ut!

  Her har me hatt ein deilig solrik dag, i motsetning til i går då me verkelig fekk dusja oss… Eg har baka boller og storebor har vaska kjøleskapet. Han la nemelig inn ei saftflaske som han ikkje hadde skrudd korken på – det vart ein klissete affære. Grovvasken tok han på strak arm, mora var ikkje strålande blid akkurat, og så tok ho mor finvask og golvvask (slik at me ikkje vart ståande fast på kjøkkengolvet heile gjengen) og no er det så bra!

  Håper å sjå deg att rettelig snart, du blide, strålande godjenta!

  Klem Eli

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.