FOR EN FORSKJELL

29. desember 2016

Egenpleie / Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / Vital hudklinikk

JEG SER UTROLIG FORSKJELL Huden min stråler etter IPL behandlingen(laser) hos Vital hudklinikk . Pigmentene er så og si borte, jeg er utrolig imponert at alt dette er kun gjort etter 1 behandling. Når jeg skriver «så og si borte » mener jeg at det enda ikke har gått 10 dager og huden oppleves «slett». Skal få tatt noen før og etterbilder å vise dere ganske raskt! Fikk flere hendvendelser av dere i forhold til sist blogginnlegg om IPL-laser behandlingen som du kan lese HER.

Nå pamprer jeg huden min ekstra godt med beste Elixir produktene mine. Ingen over ingen ved siden.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.