FOLLOW ME UPSTAIRS

8. mai 2013

Ukategorisert

Er der en etasje jeg ikke har vist dere særlig fra så er det oppe i 3.etg i huset vårt…Dette er en etasje vi bruker til ungene som lekerom. Jeg har stylet stuen i fargerike og sterke farger som passer perfekt til barna. For kan dem velge så foretrekker dem glade farger framføre sort/hvitt detaljer.
Da NIB var her før jul for og lage en boligreportasje hadde jeg brudeteppe på gulvet, det gav en EDGY stil til stua og fine kontraster. Kanskje jeg tar fram teppet om litt. Putene jeg viser er mine nyeste “kupp” fra DayHome og Afroart. Bordet er en helt annet stilart, men digger kontrasten i ulike stilarter og epoker. Håper du trivdes

Mannen kjøpte nytt minnekort, derfor innlegg i dag- HURRA.

Lisette


7 kommentarer til “FOLLOW ME UPSTAIRS

 1. Tone

  Nydelig Lisette, og kunne godt tenke meg den afroart puten:)) Er veldig glad i prikkete ting, men ikke ofte jeg føler det passer inn i hjemmet mitt! Ehh vårt:)) Ønsker deg en fantastisk tur til Mallis, gleder meg til å høre hvordan dere har hatt det!! God klem til deg fra meg!!

  Svar
 2. Frøken Fryd

  Men så herlig med prikker og dei hestane! Eg tenker umiddelbart Pippi Langstrømpe og Lilla Gubben, bar ikkje han prikker da? Ingen er vel meir leken enn Pippi?

  God tur på ferie med familien, nyt dei rike stundene 🙂 ja, og sol og varme sjølvsagt…

  God klem, Eli

  Svar
 3. Elisabeth

  Heldige små med en slik stue bare for lek!
  Vil gjerne se mer av den jeg : )

  Savner deg på IG Lisette, men skjønner deg godt,
  det tar mye av tilstedeværelsen vår..
  God tur til Mallorca –
  og GOD klem!

  Svar
 4. KriStyle

  Hei- fant bloggen din først i dag! Har bladd og bladd igjennom, nydelig hjem dere har og fine bilder du legger ut 🙂
  La meg som følger og kommer klart tilbake 🙂

  Klem Kristin

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.