FLOWERS FOR ME!

29. juli 2016

Blomster og planter / Interiør

Vakre hvite blomster på en fredag. Før kjøpte jeg konsekvent kun hvite og grønne blomster, heldigvis har horisonten åpnet seg for farger også. De hadde ikke det største utvalget i dag, så derfor denne kvasten.

Neste uke skal jeg treffe min tidligere sykepleierkollega som jobber på Vital hudpleie. Der skal jeg få utført en hudscanning og behandling.

 

I morgen kommer et innlegg om Nice cream. Har lagt til to ingredienser som smaker himmelsk. Det regner ute og jeg føler hodet er bomull. Jeg er så ufattelig værsyk, og lar været ofte bestemme humøret mitt. Heldigvis er jeg obs på det, og man kan styre mye med tankene.

God helg kjære lesere

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.