Finally

3. august 2013

Ukategorisert

Endelig har drømmegulvet blitt malet nå i uken. Jeg er veldig glad for at mannen gikk endelig med på det, og han synes det ser kjempe flott ut selv også nå. Gulvet står enda og herder ordentlig, og regner med vi flytter tingene på plass etter helgen. Tusen takk til mamma og bessen som passet ungene en natt, og svigers for lån av huset en natt. Godt med snille foreldre på begge kanter…Lenge siden jeg har blogget nå, og sommeren og familien som opptar energien min mest. Men tror det er slik for de fleste nå i sommer. Er hyppig på IG for dem som følger meg der…

Har ikke glemt ut giveawayen i regi av Mathildes Verden som gikk ut nå i slutten av måneden. Trekker en vinner på mandags kveld. Du kan altså enda være med. Trykk HER.

Ønsker dere en riktig fin lørdags kveld. Kanskje fruen kommer på tv i kveld…(takk til mannen som lot ballen gå videre til meg da han ikke ville synge på tv selv).

Lisette

10 kommentarer til “Finally

 1. Fru Andersen

  Så fint det blir, lett lyst og herlig! Gleder meg til å se mer 🙂
  Det var kanskje Tore Tang du skulle opptre med da…hihi….så ikke hele så vet ikke om jeg gikk glipp av deg der gitt 😉

  Svar
 2. Silje Larsen

  det ser kjempe fint ut.. lyst og herlig! jeg har også fått d helt for meg hjemme. vi har mørke bombay møbler og nå føler jeg di bare sluker meg, så nå er prosjekt “få det lyst” i full gang 🙂 alle møblene skal males hvite. er så forfriskende.
  veldig kjekt å se bloggen din. min blogg har vært død en stund, derfor har det ikke blitt til at jeg ha sett på andre sin heller. men har følgt deg på IG lenge, så dette var kjekt 😉
  håper du har hatt en kjempe fin helg…

  Svar
 3. tinyurl.com

  Hi there! I could have sworn I’ve visited this site
  before but after browsing through a few of the posts I realized it’s new to me.
  Regardless, I’m certainly pleased I found it and I’ll be book-marking it and checking back often!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.