Finalister utfordring “vis meg ditt uterom”

2. juni 2012

Uterom / Utfordring

41 stk meldte seg på min første utfordring her på bloggen, og tusen takk til hver og en som stilte med sitt bidrag. Litt vittig er det jo når NIB går i gang med sitt samme utfordring…så nå kan enkelte melde seg på en gang til med samme bidrag? Jeg har valgt ut 11 hele finalister, og synes det var på sin plass at dere får sjanse til og stemme på din favoritt. Så her er følgende favoritter og hvorfor jeg nettopp valgte disse bidragene.


1. Myke minutter


Dom: Bidraget skillet seg klart ut, og er en av mine storfavoritter. Lekkert stylet, og jeg får en fransk følelse av noe godt som venter meg, lin mot det gamle trebordet myker opp bildet, sterkt og klart foto.


2. Frk.Foto

Dom: Dette bildet er unikt sammensatt, og kunne vært tatt ut i fra interiør bladet Interiørmagasinet. Blomsterkrans som definitivt uttrykker sommer, den rosa sterke fargen  passer godt mot treverket og rottingstolene og gir en romantisk stemning. Og søte vimpler… Likte også at bordet/stolene er ute i det fri, rett og slett på gresset.


3. Stylizimo


Dom: Ingen tvil om Nina kan sine saker, og stylingen på dette bildet gir meg en layback følelse og sydlanske elementer som buddah hode, marokanske lykt, planter, sandaler og det fantastiske brudeteppet. Kvaliteten på bildet er godt, noe som er det viktigste.4.Draumesider

Dom: Her er et stilleben som har fanget opp den nydeligste naturen som skinner på vinduet. Her viser Elin “at det enkle er ofte best”.


5. Kronprinsessene


Dom: Lekent stylet med farger som bare gjør en glad, her ser jeg tydelig at det er jentene som regjerer. Less is more sies det, men her synes jeg det er deilig med MORE. May Helen har stylet det på en morsom måte og bruker sterke farger.


6. Hege in France

Dom: Dette Bilder er enkelt stylet og gir et ryddig inntrykk, veldig fransk med murvegger og de gråe dørene som svaler huset i solsteiken. Med de hippe dip dyed føttene på trebordet som er veldig inn på interiør fronten.


7. Huseby living

 
Dom: Stilleben med den fine storsele stolen, klart foto, flott stylet med blå pute som igjen går i blomsten. Lanternene i kjent marokansk stil.


8. Pippilottashus

Dom: Lekkert uterom med frodig grønn bakgrunn. Sommerlig bord dekket i rødt, lekkert komponert med sommerlig vri.


9. Beatehemsborg


Dom: Vakkert komponert med naturmaterialer og sink. Får en litt lun stemning og nostalgi med eplekassen i turkis. Kule elementer som skiltet og litt utadisjonelt uterom, og det liker jeg.


10. Top of the moon

Dom: Nok et lekent bidrag med pasteller, legg merke til de kule brillene som er enkle effekter som en legger merke til. Fint utemøbel med lun skinnfelle. Fint sammensatt bilde og kreativt.


11. Sommerjentens interiørhule

Dom: Dette bildet er stunning, vakre utemøbler, frodig busk og herlig hav av puter i rolige farger. Sterkt og klart foto.

Varierte finalister, og ingen lett avgjørelse. Så trenger derfor din hjelp. Avstemningen avsluttes på tirs 4.juni kl.17.00. Tusen takk for at alle som deltok. Alle bidragene er fine på hver sin måte…

Lisette

17 kommentarer til “Finalister utfordring “vis meg ditt uterom”

 1. Blåbærtua

  Utruligt mange flotte bidrag,var ikkje så lett å stemme på ein:)håper det blir masse fint vær så vi får nyte masse tid ute:)
  Fin lørdag til deg!

  Svar
 2. Benedicte

  Veldig mange flotte uterom her, skjønner godt du trenger hjelp for å ta den avgjørelsen:)
  Jeg tenkte jeg skulle gi min stemme til to stk, men det gikk vist ikke…

  Ha en fin lørdag, nå er det ikke lenge til vi ses igjen:)
  Klem

  Svar
 3. Potrina

  Så mange fine bidrag!! Rakk dessverre ikke denne gangen, men får hive meg med på NIB da 🙂

  Jeg har stemt på min favoritt 🙂

  Svar
 4. flink pike

  Da har jeg stemt.. men det var vanskelig å velge 🙂 Mange fiiiine bidrag ja!!! Og siden vi holder på å pusse opp hele huset utvendig håper jeg at jeg neste år har noe i nærheten av den jeg valgte å stemme på 🙂

  Svar
 5. Myke minutter

  Oioioi, nå ble jeg superglad Lisette!! Aldri feil å få ros 🙂 Og så mange andre fine bidrag i utfordringen din også!! Herlig inspirerende med all kreativiteten rundt i bloggland. Ellers er jeg blant de som har meldt meg på NIBs juniutfordring med samme bildeserien fra uteplassen vår 😉 (Har plukket frem noen flere ubrukte bilder også, men utenfor huset vårt er lite nytt ennå siden i fjor, så da så…). Ha en herlig helg! 🙂 Klemmer

  Svar
 6. Har en drøm…

  FLOTTE bidrag – her blir det veldig vanskelig og stemme altså…:)
  Og så proft gjennomført av deg – liker at du har skrevet en begrunnelse under hvert bilde, og det er lett og forstå at du har peiling på dette du frøken ♥

  Dette blir spennende!!
  Nå skal jeg se om jeg ikke klarer og bestemme meg for EN favoritt da… hmmmm….

  Svar
 7. MadeByKine

  Vakre bidrag og mye fin inspirasjon til uterommet, her var det vanskelig å gi bare en stemme:) Spennende å lese din begrunnelse til alle bidragene:)

  Kine:)

  Svar
 8. KROnPRINSESSENE

  Fikk jeg virkelig være med i det fine selskapet 😉
  Også med mitt fargerike bidrag da… tusen takk Lisette.

  NYDELIG header du har fått 🙂
  Den kledde “fiffen” hi, hi.

  Klem May Helen

  Svar
 9. STYLIZIMO

  Helt utrolig at jeg vant blant alle disse fine finalistene! SÅ mye fine uteplasser.
  Gleder meg veldig til overraskelse i posten 🙂

  Du fikk mailen min?

  klem Nina

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.