Fin fin giveaway…

15. februar 2012

Giveaway

Jeg har en kjekk giveaway, som tror de fleste småbarns mødre/ eller besteforeldre vil synes er nyttig og estetisk pene. Jeg snakker nemlig om ferdig skrevne bursdagskort til gutt og jente, det eneste du trenger og fylle ut er navn og etc på dem, og vips så er dem klar. Dere får også med 6 vanlige kort som en kan gi ved fødsel eller fødselsdager. De er superfine! Jeg har fått over 250 fine følgere og 40 000 sidevisninger siden slutten av august! Og dette må jeg ha en giveaway her på bloggen. Ønsker du og være med så scorer du følgende poeng:
 
1.lodd for og være følger hos meg.
1.lodd for kommentar hos meg.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
3.lodd for å ANBEFALE bloggen min på din blogg.
 
Skriv hvor mange lodd du tar, og de uten blogg må legge igjen mailadresse : )
 

10 stk jentekort…
10 stk Guttekort…
6 stk takke/bursdagskort…
 
 
Disse likte jeg rett og slett, hiv deg på og håper lykken er med akkurat DEG! Jeg trekker en vinner 5.mars.
 
Klem fra Lisette
 

41 kommentarer til “Fin fin giveaway…

 1. ★ Leonore ★

  Jeg er selvfølgelig også med. Gratulerer med fine tall. Ikke det minste rart, da bloggen din er superfin! Bursdagsinvitasjonskort kan passe bra å vinne. Snart starter “bursdagskjøret” i vår familie. Alle fem har bursdag i løpet av en femukersperiode! 😉 To lodd på meg -følger og kommentar. (Eller tre? Du ligger i blogglista mi i høyre kolonne på bloggen min, så sånn sett såanbefaler jeg deg!) 😉
  Klem*

  Svar
 2. Stine

  Nydelige kort og fantastisk giveaway!!Jeg er selvfølgelig din faste følger, kommentarer er et “must” hos deg, og anbefalning + link kommer i morgendagens blogginnlegg hos meg.Det er ikke en vanskelig oppgave, for jeg er så oppriktig glad i bloggen din Ha en vakker kveld.KLEM Stine

  Svar
 3. Franciskas Vakre Verden

  Hei Lisette, så hyggelig at du fant veien til meg, for da fant jeg veien til deg 🙂 Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre. Blir selvfølgelig gjerne med på giveawayen din. Helt midt i blinken for meg med tvillinger (en gutt og en jente) som snart fyller 8 år.

  Klem Franciska 🙂

  Svar
 4. Fru Føreland

  Har ei liten frøken her hjemme som fyller 1 år om noen måneder, blir ikke så store barnebursdagen, men kanskje tantet, onkler og besteforledre må få en finfin innbydelse i posten allikevel:D
  Jeg tar gjerne 3 lodd! (kommentar, link og følger deg gjerne videre:)

  Svar
 5. Pia

  De var jo kjempesøte da! Jeg prøver gjerne lykken med 2 lodd. Ha en fortsatt fin uke. Vennlig hilsen Pia. pia_sofi(ætt)hotmail.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.