Festselskap del 2.

24. april 2012

Amadeus / Bursdag

Vi var samlet 12 familiemedlemmer på søndag for å feire jubilanten Amadeus med 1-års dagen…Koselig, men jeg kaver nok mer en de fleste. Men alle er nok litt små stressa når de har selskap, for en vil jo sørge for at alle koser seg. Er du rolig når selskaper avholdes, eller stresser du? Dette er andre gangen jeg skriver dette innlegget, da jeg pubiserte plutselig et tomt innlegg. Fryktelig irriterende.


Colaflasker på bordet, utrolig sjarmerende…


Min far til venstre og min stefar til venstre;)
Heldig som har 2 stk…


Min mormor, svigerinne og broderen…


Litt stor krone…


Ferdinand i vinden, elsker ablegøyer…


Kake var deilig, legg merke til håret som er superseigt av alle kakene…


Tante Malene…


Dypt konsentrert…


I love TAPAS…


Godt det er litt rester i frysen til mannen som kommer hjem fra offshore i dag…


Svigermor Bjørg


Mamma og bessen til venstre, og stemor Unni til høyre…


Svigerfar Steinar med Amadeus…

Håper dere koste dere med bildene, og var litt med i selskapet…

Lisette

14 kommentarer til “Festselskap del 2.

 1. Liza

  Flott selskap du hadde:)som du sier så stresser sikkert ale litt ved selskaper, det virker som du klarte deg med glans alle ser strålende fornøyde ut.
  Gratulerer med den lille.
  Klem
  Liza

  Svar
 2. Bodil

  Så fine bilder av familien din, spesielt av din gutter og av deg!!
  Ja, det blir endel selskaper når en får barn, jeg begynner vel å komme inn i det nå, så jeg prøver å nyte selskapet mens alle er der istedetfor å stresse rundt!
  Nå som 3.mann kommer i jun, er det bare å belage seg på mange selskaper i årene fremover,hehe!!

  Ha en fin dag!
  Klem Bodil

  Svar
 3. Potrina

  For noen herlige bilder fra selskapet til nydelige Amadeus 🙂

  Ikke mange mnd før vi feirer 1 års dag her også, huff.. tiden går så altfor fort..

  Klem

  Svar
 4. Sommerjenten

  Så utrolig flotte bilder! Ser ut som en vellykket dag 🙂 Jeg er nok en av de som stresser litt, passe på at alle har det bra 🙂

  Ha en nydelig dag!

  Klem Lene

  Svar
 5. PERNILLA

  Vilken härlig middag …..och var tvungen att *skratta lite när jag läste din kommentar om colaflaskan …..tycker ofta bilder blir så “fula” när man ser dessa läsk flaskor på bilderna…och tänk…varje gång glömmer jag att ta bort dem från bordet när jag fotar själv …..;) …
  Ha en trevlig dag….
  Kram från Göteborg och mig.

  Pernilla på Piazzan

  Svar
 6. Naturlig Glam

  Ser ut som de ble en hyggelig dag 🙂 Bursdagsbarnet var jo så søt med krona si 😉

  Er litt usikker på om du fikk med deg at jeg svarte på spm ditt på bloggen min, så svarer her også jeg 🙂 Fordelen med å bruke wordpress er at du har mange flere muligheter når det kommer til design og du kan legge inn knapper som du ønsker. Men du trenger et webhotel for å kunne spesiallage designet. Jeg er helt grønn på slike ting selv så hadde aldri klart det uten hjelp fra Jorid. Jeg forklaret hvordan jeg ville ha det og hun fikset det. Og ikke minst hjalp hun meg med å flytte den gamlebloggen over til det nye doment.Det eneste som er litt dumt er at google hadde sluttet med den følger knappen så jeg fikk beklageligvis ikke med meg de over, derfor opprettet jeg egen facebook side til bloggen slik at folk kan følge meg der eller via bloglovin. Alt i alt er jeg kjempe fornøyd og kan absolutt anbefale Jorid på det varmeste.

  Ønsker deg en fin dag 🙂

  Klem

  Svar
 7. Litt Slitt & Litt Hvitt

  Hei hei Lisette 🙂

  Ser ut som om du har hatt ei herlig helg med selskap til aller skjønneste Amadeus 🙂 Gratulerer så mye med bursdagsgutten <3 Så masse fine bilder fra selskapet 🙂 Nydelige kaker og så fint du har pyntet bordet 🙂

  Og jeg er nok litt sånn som deg – stresser litt mye for vil at alle skal kose seg og alt skal ha det bra- så da kvelden kommer er sofaen ekstra god 🙂

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag, kos deg 🙂
  Klem og kos Lisa:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.