Festbord, del 1.

23. april 2012

Amadeus / Bursdag

En koselig 1-års dag overstått, jubilanten var helt i hundre og merket godt at han var festens midtpunkt. Ferdinand fikk hjelpe til med oppakking av gavene, da var han fornøyd. Han taklet fint at det ikke var hans tur, heldigvis…Kan ikke si at det var mindre travelt med selskap alene, men fikk veldig god hjelp av besteforeldre når de kom, så den biffen løste vi. 

Kjøpte meg en linduk i voks, alle trodde det var en vanlig linduk, men nå kan jeg angre for kjøpet av en duk til 800,- som er ødelagt av rød pesto. Tips for å få det bort?

Dette er det nærmeste DIY jeg noen gang nærmer meg, og lage en bursdagskrone…


Blomster er laget hos sølvberget blomster.

Bordet er dekket med linduk, servise fra Pillivuyt og manilla merker til bordkort med olivenkvist. Vasene som blomstene er oppi er Tine K sin nye kolleksjon. Veldig enkelt, men elegant.

I morgen kommer et bilderas fra festen med alle gjestene;)

Kos deg…

Lisette

11 kommentarer til “Festbord, del 1.

 1. Hvite tulipaner

  Gratulerer med dagen til søte Amadeus, litt på etterskudd…
  Likte borddekkinga di veldig godt, enkelt men pent:)
  Prøv å legge duken i vann med litt zalo og omo oppi, kanskje du får det bort. Jeg har fått bort de verste rødvinsflekkene på den måten.

  Tusen takk for fine ord hos meg forresten, det varmet:) Er fortsatt i tenkeboksen når det gjelder bloggen, så får se hva som skjer. Det er veldig tidskrevende å ha en blogg som du sikkert selv vet:)
  Ha en finfin ny uke!
  Klem E

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.