FERIEN ER SNART OVER

2. august 2016

Familie / Hverdagsglimt / Tanker

Denne ferien har dessverre vært preget av mye regn og «høstdager», man kan kalle det når temperaturene ligger på 12-13 grader. Som jeg har skrevet tidligere er jeg værsyk, og blir fort rastløs inne. Likevel kan jeg se tilbake på ferien med avslapning og hyggelige stunder med familien. 60-års dagen til min mor var fantastisk, og hun ble veldig rørt over videoen om hennes liv jeg hadde laget. Hun sa det var den beste gaven hun noen gang hadde fått. Det betyr noe det.

Nå er det ikke lenge til Mallorca med familien. Mine foreldre spanderte hele familien på tur. Jeg og mannen pratet nettopp om hvordan vi ville bruke tiden der nede. «Takknemlighet» var nok ordet som gikk igjen. Takknemlig over at vi har en familie som bryr seg om oss. Min bror og hans gravide samboer blir også med. Jeg skal nemlig bli tante i oktober. Utrolig stas.

 

HVA SKJER ETTER FERIEN

Jeg har allerede begynt å bla i engelsk bøkene til neste år. Kom inn på Engelsk årsstudium, dette er et fag som krever mye lesing og pugging. 2 år igjen som student, og kan deretter kalle meg faglærer. 6 år på Univeristetet totalt kan da legges på hyllen, dog ikke sammenhengende. Det føles så rikitg. Jeg elsker å formidle kunnskap, samt relasjonsarbeid og finne fram til ulike måter å tilegne seg nye kunnskaper. Hvem har sagt at skole trenger å være kjedelig? Jeg bobler over til å få min egen klasse en dag, mine elever. Gleder meg også til å møte alle barna og kollegaene på jobb. Skal jobbe deltid ved siden av studiene. Nytt år med nye barn er like spennende. Nye relasjoner skal etableres. Det er noe som krever tid når man jobber med barn som er sårbare.

By Lisette

4 kommentarer til “FERIEN ER SNART OVER

 1. on coconut oil

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog
  and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming
  having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not
  very internet smart so I’m not 100% sure. Any
  suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Kudos

  Svar
 2. quest bars cheap coupon twitter

  Just wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply nice and i
  can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to
  grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.

  Thanks a million and please continue the rewarding work.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.