Feather…

15. oktober 2012

Interiør

Sist uke da jeg var innom den lokale blomsterbutikken, så ropte disse nydelige fjærene på meg. Det var noe med fargen og fjæra på disse som var så vakre. 3 stk ble meg hjem, og passet perfekt oppi den gamle krokken. 
 
 
Dekorativt med noe så lite som ei fjær…
Stilker er fortsatt hot her hjemme…


Har tenkt at annen hver dag med blogginnlegg er overkommelig hos meg framover, men fortsatt hyggelig om du besøker meg hver dag. Velkommen skal du være…vil har kvalitet over innleggene framføre kvantitet.

Lisette

★   ★   ★  ★   ★   ★  

19 kommentarer til “Feather…

 1. Har en drøm…

  Enig med deg, man trenger absolutt ikke blogge hver dag:) Jeg blogger når jeg har noe og blogge, og det er absolutt ikke hver dag, hehe:)

  Nydelige bilder med nydelige farger ♥
  Fjær er fint!

  Ha en fin mandag:)

  Svar
 2. Blåbærtua

  Så nydelige bilder som alltid hos deg,stiligt med fjør i interiøret:))
  Enig med deg at kvalitet er bedre enn kvantitet,ein må blogge når ein har noko å blogge om og då blir det til at ein legger litt meir på innlegga,dine innlegg er alltid flotte:)
  Ei fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  Svar
 3. MissMette

  Nydelige fjær du har fått tak i ღ
  – veldig dekorative og fine 🙂
  Og er enig med deg, kvalitet er
  bedre, en kvantitet ღ Titter innom
  rett som det er jeg, men ikke alltid
  at jeg legger igjen noen ord. Ønsker
  deg en fortsatt fin dag og uke, klem
  fra Mette

  Svar
 4. Livets små øyeblikk

  Det er ikke alltid det skal så mye til, fjær er både dekorativt og fint det:)
  Og blogge gjør man når man føler, det skal jo være lystbetont,
  blogg når du føler du har noe å dele – ellers blir det fort bare stress.
  Jeg følger deg uansett hvor ofte du oppdaterer:)

  Ha en fin kveld,
  god klem:)

  Svar
 5. Anette Willemine

  Fjær er vakkert og denne var spesielt fin. Har du kjøpt den i blomsterhandel som er i en kjede? Da kunne jeg kanskje ha funnet den her hjemme. :o)

  Jeg blogger kun når jeg har noe jeg kan stå inne for å legge ut. Både tekst og bilder. Så da får det heller bli færre innlegg hos meg. Man får gjøre det som passer med hensyn til tid og lyst. Jeg setter i alle fall stor pris på dine vakre innlegg!

  Jeg la igjen svar om puten hos meg, men svarer deg her i tilfelle du ikke ser det. Puten er fra Day og er kjøpt hos Zanz på Lillestrøm (der vhor lanseringsfesten av Sanselig jul ble holdt).

  Klem,
  Anette Willemine

  Svar
 6. Frøken Fryd

  Elsker den fjøra, Lisette! Kvar har du kjøpt den? Eg må nok rett og slett herme etter den altså… Eg skal kompis køyra med Martha i kveld, henter ho kl 17 🙂 Vil du sitta på?

  Klem Eli

  Svar
 7. Fru Fly ⚈ Heidi

  Hei skjønne deg! Takk for så fine ord hos meg, smiler alltid når du har vært innom! Herlige bilder her som alltid! Jeg liker fjær den ene dagen og synes de er litt ekle den andre..hihi (er litt redd fugler skjønner du). Men jeg har fått meg en fjærpenn da!:-) Du, det pluss-teppet mitt er fra Piawallen.se. Ser webshopen er stengt nå, men den åpner nok igjen.
  Photoshop er så stas (og en tidssluker av dimensjoner), men elements tror jeg også er bra – har dessverre ikke noe kunnskap med det. Spør her i bloggen, så får du kanskje gode svar fra folk som har elements også? Ha en fin kveld – og forhåpentligvis en roligere natt enn i natt. Her holdt minstemor det gående fra 02.30 til 06.00!!! Er så sliten og lei av våkenetter, men det MÅ da snart være over? God klem fra meg PS. Er du på treff i kveld, må du hilse resten av den fine Rogaland-gjengen!:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.