Fashionista…

26. februar 2013

Ukategorisert

Jeg tok meg en tur til byen her forleden for og kjøpe litt tøy til eldstemann. Jeg endte opp med litt gobiter til meg selv også. Har hørt av flere venninner at Cubus har fått mye fint og til en billig penge. Når jeg handler tøy og accessorier så innrømmer jeg at foretrekker kvalitet framføre kvantitet, men det betyr ikke at jeg ikke liker billig kjeder. Jeg digger og kombinere… Fottøy og jakke liker jeg skal “sitte”, og der kjøper jeg som oftest ut i fra komfort og kvalitet. Føttene skal bære oss hele livet, og har hatt litt vondter i føtter pga dårlig skovalg i “ungdommen”(er vell framdeles ung???). Buffalo sko og høye platåsko har gjort sitt preg på føttene, fordi skoene skulle aller helst være en mindre størrelse hva en ellers bruker *ler*.


Jeg liker mixen av røft og klassiskt…

Smykket er fra Second Female…et riktig statement smykke!

Hvis jeg skal beskrive stilen min med et ord så må det være klassiskt. Jeg elsker det rene snittet på tøy, men liker også tøy med særpreg. Men det hjelper ikke når jeg aldri får sjansen til og gå i slikt tøy. For hverdagen med to små bærer preg av joggebukser og joggesko. Etter jeg fikk barn tenker jeg hva som er P R A K T I S K T. Gjør du? Kanskje derfor jeg er så interiørgal, da jeg som oftest liker meg hjemme.

P.S. Neste uke så kommer det en fiiiiin giveaway på bloggen her i samarbeid med butikken jeg jobber ekstra som heter Vakkert.

L O V E

Lisette

4 kommentarer til “Fashionista…

 1. Lillekatt

  Jeg handler veldig sjelden klær 🙁 Jeg finner liksom aldri det jeg vil ha, hi hi! Eller som sitter fint på kroppen! Blir mye det samme, bukser og løse topper 🙂 Og som du sier; bruksjakker (vinterjakker osv) og sko kjøper jeg kvalitet, mens resten blir billigkjeder!

  Veldig kult smykke!

  Ha en moteriktig dag, hi hi!

  Svar
 2. My Dream

  Jeg kjøper stort sett billigt… spes til ungene da de blir hullete og stygge anyway… flekkete…da hjelper det ikke om det heter verker mimini eller cubus… 🙂

  Til meg selv…. meste billigt… men det er vel fordi jeg får opp å ned ca 10 str i året….. 3 supertette graviditeter… men nå… er d slutt…

  Knis…

  Klems Diana.

  Svar
 3. Anonymous

  Hei lisette:) må bare spørre hvor du har kjøpt det fine skjerfet? Ikke cubus det vel? Silje

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.