FARGER PÅVIRKER MEG!

15. mars 2016

Blomster og planter / Farger

 

Har du noen gang tenkt på hvordan fargene påvirker deg? De siste to årene har jeg åpnet horisonten, og fikk plutselig urge etter farger. Vi har hvite gulv og vegger, og trengte sårt litt farge-plutselig. Før kunne farger gjøre meg stresset, men jeg har vokst fargene mer inn på meg, uten at jeg blir sliten av dem nå. Blomstervalg var også alltid hvitt og grønt før, kunne gjerne vurdere rosa. Nå kan jeg ta med meg en bukett med lilla blomster, og nyte synet av dem. Jeg vil dele med dere noen tekstil forandringer i sofaen snart. Fargevalg er lys blå, lilla og gult. Spenstig, hva? Jeg er på en god plass akkurat nå, og det føles deilig. Kanskje derfor jeg er så mottakelig akkurat nå.

By Lisette

3 kommentarer til “FARGER PÅVIRKER MEG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.