ET UNIKT SAMARBEID LUNDBORGKLINIKKEN!

13. mai 2016

Egenpleie / Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / prosjektsterk / Samarbeid

SONY DSC

CRYOTERAPI er en ny og helt revolusjonerende metode som gir umiddelbar og varig effekt. 

SONY DSC

LUNDBORG KLINIKKEN I STAVANGER

I dag har jeg vært i et møte med Lundborgklinikken i Stavanger, og har utført en helt spesiell behandling. Jeg har nemlig testet ut Cryo21 på magen min. Hvorfor? Fordi jeg ble oppslukt da jeg tilfeldig fant annonsen på facebook. Cryo21 er terapautisk behandling for naturlig og permanent fettfjerning/cellulitter, helt uten kirugi. Jeg kommer til å dele med dere mine bilder og resultater fortløpende på bloggen, og jeg utførte min første behandling i dag med god effekt.  Gikk inn nesten 3 cm, og kunne godt se forskjell. Kom inn noen lunde skeptisk, men har lest meg opp om denne maskinen. Jeg boblet over av entusiastisme da jeg gikk hjem i dag fra klinikken, for makan til et unikt helsetilbud! Jeg fikk full omvisning, og Lundborgklinikken i Stavanger har et helt unikt konsept som bygger på et holistisk perspektiv, som behandler hele mennesket.

 

SONY DSC

Neste behandling skal jeg ta om 14 dager, og vil da gå i dybden mer om Cryo21. Jeg kommer som sagt til å dele med dere bilder og resultater.

Ønsker deg en fin helg!

By Lisette

En kommentar til “ET UNIKT SAMARBEID LUNDBORGKLINIKKEN!

  1. Linda

    Det har åpnet cryo 21 butikk i Porsgrunn og i går var jeg og tok min første behandling,artig og helt fantastisk,resultat hele 5 cm?lykke til med dine behandlinger ,mvh Linda Endresen

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.