ET TILFELDIG MØTE MED SILJE

3. februar 2019

Helse

Etter jeg bestemte meg for “at all mat er lov” fikk jeg det bedre med meg selv. Jeg tror at rigide restriksjoner og matplaner skaper uro i kropp og hodet. Det fungerer ofte i starten, men så begynner du å innse at du ikke kan leve slik livet ut. Da kommer det negative tankekjøret. Slik var det for meg, og jeg er sikker på det er slik for mange andre. Det siste året har jeg testet ut hva som gjør kropp og hode bra i matveien, og jeg lander på at et kosthold basert på rikelig med grønnsaker, kjøtt/fisk/fugl og sunne fettkilder er godt for meg. Jeg har fått litt veiledning av naturterapeut Silje Tuxen Thingvoll som har vært gull verdt i dag. Nå gjelder det bare å omsette veiledningen i praksis. Silje anbefaler at jeg fortsetter med periodisk faste, siden dette har en rekke helsefordeler og er godt for stoffskiftet mitt. I det siste har jeg vært kjørt i feil fil i forhold til kostholdet mitt. Når jeg er trøtt velger jeg gjerne å bøye over for sukkersuget. Det hele ender i en dårlig spiral og jeg kjenner det påvirker mage- og tarmsystemet negativt.

Jeg kom i kontakt med Silje via Facebook. Hun kjørte en “vannfaste challange” i januar. Innlegget er ikke sponset, men Silje har vært raus i forhold til støtte og veiledning. Hun jobber HER.

6 kommentarer til “ET TILFELDIG MØTE MED SILJE

 1. http://tinyurl.com/quest-bars-cheap-29875

  Hi there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your content seem to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something
  to do with browser compatibility but I thought I’d
  post to let you know. The style and design look great though!
  Hope you get the problem resolved soon. Cheers

  Svar
 2. quest bars cheap

  Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing
  your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope
  you write again very soon!

  Svar
 3. quest bars cheap

  Hello! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

  My blog goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could
  greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send
  me an e-mail. I look forward to hearing from you!
  Wonderful blog by the way!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.