ET SPENNENDE TREFF I FORMIDDAG

23. oktober 2016

Egenpleie / Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos

ET SPENNENDE TREFF MED MALIN FRA LUNDBORGKLINIKKEN

God morgen, kjære leser! I morgen er det gått 4 uker siden jeg startet med kostplanen fra Lundborgklinikken. Jeg skal treffe selveste Malin idag og gruer meg litt. Neida, det er bare at jeg ikke har«spist min beste uke den siste av dem». Når jeg går igjennom hvordan uken min har vært så forstår jeg hvorfor jeg har tatt dårligere matvalg-og det merkes! Jeg har vært mer trøtt og fysen på noe søtt. På mandag startet jeg i en 6 ukers praksis som PPU-student,  som igjen har gitt meg mange nye inntrykk, dårligere tid til planlegging, stress, lite søvn og forberedelser. Men alt i alt så har jeg storkost meg i praksis. Vi bestilte pizza en dag denne uken er et av eksemplene. Men pyttsann…gjort er gjort og spist er spist.

Jeg håper i det minste at det finnes noen resultater på helsetesten, og mine erfaringer er at jeg skal fortsette med kostplanen. Elsker hvordan jeg føler meg når jeg spiser regelmessig og sunt. Kommer tilbake til dere hvordan det gikk.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.