ET SJELDENT INNLEGG

24. september 2016

Blomster og planter / Høst / Hverdagsglimt / Inspirasjon

 

Det er stille hos meg på interiørfronten. Kanskje flere lesere savner slike innlegg hos meg, men det er ikke til å stikke under stolen at interiørfrelsen har roet seg. Jeg er fortsatt interiør interessert, men ikke slik jeg var. Før måtte jeg ha det som var “hot” og byttet puter i hytt og dynevær. Nå kan jeg nyte mer det jeg har, og bli faktisk enda mer glad i det vi har.

 

Jeg flytter rundt interiørtingene vi har nå. Så får jeg plutselig nye stilleben og nye uttrykkk i hjemmet.

 

JEG ER FORTSATT GLAD I INTERIØR, MEN HAR BLITT MER GLAD I DE TINGENE JEG HAR

Hortensia er en favoritt i vasen, og den pryder i porselenen. Den står i ukevis om du snitter og putter den i varmt vann.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.