ET RIMELIG FASHION TIPS

14. mars 2017

Klær og mote / Lafemme

BELTET SOM ER PÅ ALLES LEPPER Vet ikke om du har fått med deg de kule knytebeltene som er så populære? En av mine favoritt designere Isabel Marant har et lignende belte, men til en helt annen pris. Jeg fant dette beltet til kun 299,- hos La Femme. En fin pris til et fantastisk belte. Dette skal jeg bruke til ulike plagg nå i vår og sommer. Skoen fra Italienske Superga får du også kjøpt i samme butikk. Supre på foten.

Jeg har kjøpt meg litt hverdagstøy i det siste, pakken i posten kom idag. Har plenty med pentøy, men går liksom aldri ut lenger. Det er riktignok kjekt å pynte seg om jeg ikke løper på byen lenger. Jeg solgt endel tøy og sko den siste tiden, noe som gir meg mulighet til å handle nytt. Lurt? Ja, det synes jeg er for gjenbruk.

Reiser du til Sørlandet inni mellom? Da tipser jeg deg om butikken i Vågsbygd «La Femme» som endelig har fått seg nettbutikk. Følg dem også på instagram HER. La Femme bruker de søteste og gladeste modellene tør jeg å påstå. Vet at Trine Lise som driver butikken blir glad for mer likes på siden. Nettbutikken finner du HER.

4 kommentarer til “ET RIMELIG FASHION TIPS

 1. ps4 games

  Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll
  just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.
  Do you have any suggestions for first-time blog writers?

  I’d definitely appreciate it.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.