ET NYTT ANSIKT

15. januar 2018

Egenpleie / hudpleie

 

JEG FØLER MEG PLUTSELIG ANNERLEDES

I dag gjorde jeg det. Jeg fjernet mine vakre vippe extensions. Vippene har vært en fast følgesvenn i over fem år. Det er dog mange meninger om dette er pent eller ei. Selv har jeg hatt en naturlig uttrykk med mindre vipper på et vis, men lengden forteller nok de fleste at de ikke er ekte. Grunnen til at jeg valgte å fjerne dem etter så mange år er to. Øynene trengte hvile og uslett over øyelokkene. Utslettet blir ofte verre dagene etter påfyll og da må man bare innse at kroppen gir beskjed. Det er også veldig bra i forhold til lommeboken. 

Nå må jeg rett og slett ut på mascara markedet igjen. Den jeg hadde var inntørket riktignok. Jeg har bestilt et vippeserum, mulig dette kan være løsningen. Jeg må innrømme at jeg støkker når jeg ser meg selv i speilet, det er så annerledes. Min eldstesønn synes jeg ser yngre ut. Jeg holder fast ved den. 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.