Et must på soverommet!

5. juli 2015

Helse / Hverdagsglimt / Mathildes Verden / Soverom

Jeg sverger til tempur- har brukt puten i 8 år! Derfor måtte en ny pute inn i hus.

 

LUMIRA duftelys fra Mathildes Verden, denne dufter Tuscan Fig- Nydelig! Den hvite matte Jielde lampen er også fra samme butikk.

 

Da jeg var sykepleierstudent fikk jeg sommerjobb i en bandagistbutikk som hetet Samarit. Der kom jeg i kontakt med tempur for første gang. Vi fikk 50% avslag på hele sortimentet, men ettersom jeg var student så kjøpte jeg “bare puten”. Etter jeg fikk min første tempur pute, var jeg solgt. I ettertid har den blitt med meg på ferier, og min faste følgesvenn. Etter 8 år så tenkte jeg tiden var inne for en ny. Valget endte på den tradisjonelle hodeputen til tempur, den gav meg perfekt støtte i følge daglig leder hos Madrassmesteren, Hege U.Aasland.

Ukas anbefaling går til madrassmesteren i Stavanger, god service og kunnskap! “Det lige me”, på godt Stavangersk.

By Lisette

2 kommentarer til “Et must på soverommet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.