ET MAGISK TEMPELTRE I HUS

25. april 2016

Blomster og planter / Selvåg gartneri

 

A MAGICAL TREE IN THE HOUSE

Du har kanskje fått med deg “det nye bloggtreet” hos flere kjente bloggere? Camilla Pihl og Elisabeth Heier har det… Jeg ble så inspirert da jeg så trærene på bilder hos dem, så fant jeg det endelig.  Jeg elsker særegne trær og blomster, og SELVÅG GARTNERI hadde dem! Treet heter Ginkgo biloba, tempeltre og finnes i Japan og Kina. Der er treet hellig. Trærne kan bli opp till 1000 år gamle og det er det eneste treet som ikke har forandret seg siden dinosaurene gikk rundt på denne jorden, men det mest magisk av alt er dette: Når høsten kommer så mister den alle bladene på en gang ikke litt og litt slik andre trær gjør! Alt forsvinner samtidig. Jeg kommer til å følge nøye med på terassen når høsten kommer for det må jeg få med meg. Så vakkert og en liten smule magisk. Uansett anbefaler jeg deg et besøk hos SELVÅG GARTNERI om du bor i Rogaland. Et større og flott gartneri skal du lete lenge etter.

Ønsker deg en fin ukestart!

By Lisette

2 kommentarer til “ET MAGISK TEMPELTRE I HUS

  1. tinyurl.com

    I just could not leave your web site prior to suggesting that I actually enjoyed the usual information a person provide to your guests?
    Is going to be again incessantly to investigate cross-check new posts

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.