Et hundeliv…

18. desember 2011

Hund / Lisette

I helgen har jeg også hatt hundebesøk av hunden min Elmer. Elmer er så heldig som har 2 hjem, et aldri så lite skillsmisse barn. Men de siste 2 årene etter jeg fikk nr 1 og gravid med nr 2 har han bodd i hjem 2. Ser jeg ikke klarer og kombinere hund og barn lenger, og med mann i nordsjøen… Det er super mye arbeid med hund, og føler ikke jeg strekker til der lenger, veldig vedmodig. Pluss jeg har et lite snev av vaskemani, og da er ikke hundehår og sikkel stas. Men jeg innrømmer det i hvertfall;)


12 kommentarer til “Et hundeliv…

 1. Annfrid

  Jeg har ikke hund, men hele familin min har hver sin så her er hund i huset titt og ofte. Her bor det bar en svær katt med det fortreffeliget navnet Lille rosin. Å så har vi kaninen da som flyttet inn i sommer.

  Ønsker deg en fin ny uke.

  Jule klem fra Annfrid

  Svar
 2. takhøyde

  Niks – ingen hund på meg!!!
  Det ser ut som om både mann og barn har gitt opp masinga nå!! Orker bare ikke å ha hund inn i et forholdsvis nytt hus – og alt det ansvaret!!!
  Men hunder er søte de – ikke noe å si på det!!
  Klemz – Heidi 🙂

  Svar
 3. Hilde – Feien og Fjong

  Du.. det forstår eg veldig godt. Når du er heime aleine med unger som sover, kan ein jo ikkje gå tur. Nå er me så heldige å ha gard så me slepp den berre ut til lufting og den er med Bonden rundt omkring på dagtid. Det blir verre når jaktinstinktet kjem betre fram. Då kan me nok ikkje sleppe den ut aleine lenger. Det har me visst gjort ein gong for mykje, og det enda med sint bonde i nabobygd og begravelse..

  Så fin Elmer er. Kjekt å ha den på besøk av og til i det minste. Fin dag til deg Lisette!

  Svar
 4. Fabelaktig

  Herlige Elmer!

  Ønsker deg en fabelaktig uke, jeg håper du får tid til å kose og nyte. Jeg skal bare jobbe til og med onsdag og da er det friii! JUBI!

  Vi blogges, kjære!
  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.