ET BILDE SIER MER EN TUSEN ORD!

24. juli 2016

Kjøkken / Vakre hjem og interiør

 

BOLIGREPORTASJE I VAKRE HJEM OG INTERIØR I VÅR 2015

I mai i år var hjemmet vårt avbildet med en rekke bilder i Vakre hjem og interiør. Norges beste interiørstylist Tone Kroken og fotograf Yvonne Wilhelmsen var hos oss å skapte magi i type stemning og bildekvalitet. Jeg tenkte å vise dere disse bildene omsider på bloggen for de som ikke har lest bladet som var i mai utgaven.

Det å posere foran fotograf er annerledes, dette bilde fra meg på kjøkkenet er et favoritt bilde av meg personlig. Jeg liker uttrykket Yvonne har fått fram. Jeg ser glede i øynene mine, og energi. Noe som gjenspeiler personligheten min. Takk- Yvonne.

Min kjære mamma er 60 år i dag- GRATULERER så mye til verdens fineste mennesker.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.