“Et barn er et lite menneske”…

20. oktober 2011

Ukategorisert

Kaster meg inn i nok en utfordring, denne er en fotokonkurranse der “et barn er et lite menneske” er temaet. Så gjelder det å finne et bilde som illustrer dette for deg. Utfordringen er i regi av bloggen www.øyeblikk.net. Denne konkurransen passet meg ypperlig, da jeg tok dette bildet av Ferdinand sist helg.


Fotoet sier mer en tusen ord…en tankefull  liten gutt, et spørrende blikk, avslappet kroppspråk opp på pappas rygg, to store brune øyne og krøllete lokker. Bildet er tatt på en søndags ettermiddag der jeg lå på gulvet med kameraet og tok bilder mens de lekte…føler jeg traff BLINK!

 
Ha en fin fin kveld!

Klem Lisette

2 kommentarer til ““Et barn er et lite menneske”…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.