ENDRINGER I HJEMMET

9. januar 2016

Cahetu / Interiørbutikk

 

LYNGBY PORSELEN FRA CAHETU

 

Jeg har alltid likt en stil som har en bohems touch, men noe har endret seg den siste tiden. Jeg fikk lyst på endringer. Endringer i form av færre puter i sofaen og mindre “rot” i uttrykket. Kall det mainstream, og kanskje litt kjedelig. Jeg har også blitt mer bevisst på kvalitet framfor kvantiet. De tingene jeg har investert som koster litt mer, har jeg faktisk tatt mer vare på også. Interiør elsken er fortsatt en stor del av meg, men jeg liker så mange andre ting også. Klær og sko er en annen dyr “hobby” jeg har, men lar seg naturlig begrense nå som jeg er student. Vasen du ser på bildet er den populære LYNGBY vasen, den er av porselen: ET SMYKKE i stuen. Den finnes i flere farger og størrelser. Skal du kjøpe en vase i år, må det bli denne. Trykk HER for å klikke den hjem.

Nytt år er over oss, og jeg gleder meg til å jobbe med et viktig mål for året som kommer. Jeg skal røpe det snart. Tror det er mange av oss som har samme mål.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.