Endelig er det fredag…

8. juni 2012

Interiør / Tine K

Helgen er endelig her, og som ukene raser av sted. Jeg har hatt mine 2 første PT timer denne uken, og er sår i hele kroppen. Jeg sliter med og gå ned trapper, i det hele tatt…alt! Har aldri vært så sår i muskelaturen som nå, denne PT treneren har introdusert øvelser som jeg aldri har gjort før. TRX og funksjonell trening som det heter…I keep you posted om framskrittene. Jogget forresten over 7 km i ettermiddag, rimelig stolt.

Tips: Disse Hunter støvlene selges på OBS marked til 499,-
Framdeles en kostbar støvel, men er mye billigere en andre butikker…

Fineste helgen til DEG ønskes!… jeg kjenner nå på hva andre bloggere skriver om det og komentere. Jeg ønsker dette, da jeg synes det er viktig og besøke dere som er så snille og legge igjen spor…men tidsklemme tar meg. Så bær over med meg…ok?

Lisette


17 kommentarer til “Endelig er det fredag…

 1. Fru R.

  Heia
  Og riktig god helg til deg og 🙂
  Jeg må ta noen skippertak innimellom å kommentere, får regelrett dårlig samvittighet. Som regel er jeg flinkere til det når jeg har fri, har litt mer overskudd da, tror dette er ganske kjent følelse hos de fleste når en går på jobb og hverdagens stress, til tider har jeg heller ikke overskudd til å lage blogginnlegg. Mange bloggere jobber ikke og vil nok ha litt mer tid til blogg/kommentarer. Merker selv at det er mer overskudd til bloggen i helger og ferier.
  Godklem fra meg

  Svar
 2. i Vinduskarmen

  For en vakker blogg du har! Og nydelige bilder du deler med oss!
  Tusen takkk for at du stakk innom meg – for da fant jeg deg! 🙂
  Ha en super fin kveld! Takk igjen! Har lagt meg til som følger og du ligger på min blogloving liste nå! Sees igjen!

  Svar
 3. Sommerjenten

  Superfine bilder! Vet alt om at tiden ikke strekker til. Jeg er ikke så flink alltid å kommentere pga tidsklemmen, men håper folk skjønner 🙂

  Ha en super helg!

  Klem Lene

  Svar
 4. nullfiresyvni

  Oi, du har jo fått skikkelig sving på treningen. Deilig da. Litt misunnelig her jeg sitter med kjempemagen og savner å ta en joggetur for å få lettet litt på trykket.

  Ha en fin lørdag (og heldigvis blir kroppen vant til hardkjøret etterhvert).

  Kirsti

  Svar
 5. Myke minutter

  Så flink du er å trene!! Jeg blir inspirert 🙂 Søte du, vi er i samme båt, tidsklemmen innhenter meg også ift å surfe i bloggland! Jeg prioriterer da ofte å lage innlegg… Det står ikke på inspirasjonen eller lysten, men døgnet har bare 24 timer og jeg merker at jeg alt for ofte kutter søvn, som resulterer i uopplagt mamma og arbeidstaker… Jaja, man får ta det igjen i skippertak innimellom 🙂 Ha en fortsatt herlig helg! Klemmer

  Svar
 6. ps4 games

  Wonderful items from you, man. I’ve understand your stuff prior to and you are simply too wonderful.

  I actually like what you’ve acquired here,
  certainly like what you are stating and the best way wherein you are saying it.

  You’re making it enjoyable and you continue to take care of to stay
  it sensible. I can not wait to read much more from you.
  That is really a wonderful site.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.