EN STOR MENTAL CHALLANGE

29. juli 2017

ElitePT / Trening

 

EN STOR MENTAL CHALLANGE

Det er ingen tvil om at å legge om livsstilen er en prosess, gjerne en mental challange. For meg har prosessen vært tung i sommer. Det har vært endel bursdagsfeiringer og vin på kveldene nå i sommer. Slik er ferie TENKER jeg, men jeg hadde ambisjoner om å nå målet enda litt nærmere i disse ferieukene. Når jeg første velger søtt som kaker og godteri tror hjernen min at løpet er kjørt og gir gjerne opp etterpå. Slik skal det absolutt ikke være, men for meg blir det hele en mental greie som er vanskelig å manøvre på rett kurs. Jeg har mine mål og dem skal jeg greie, men det tar gjerne bare litt lenger tid på den måten jeg gjør det. Livet er for kort til å si nei til gode ting. Jeg må bare lære meg å moderere meg! Kakestykke nummer to smaker akkurat det samme som nr 1 og slik går historien videre. 

Jeg har vært ElitePT kunde i 6 uker og gått inn 6 og 7 cm på magen og cirka 4 cm rundt lårene. Resultatene har ikke vært helt de store, noe jeg ikke anklager PT min for. Jobben må jeg selv gjøre og challangen min er helt klart den mentale med maten/godteriet. Jeg merker store endringer på kroppen, den er fastere og mer muskuløs. Elsker opplegget til ElitePT og PT Veronica som er coachen min. Hun følger meg opp ukentlig ift treningen og mat. Jeg legger inn vekt og cm via en app og har selv en evaluering av uken min. Jeg har alltid mulighet til å stille henne spørsmål via en chat funksjon. Hele trenings- og matopplegget mitt er skreddersydd. Jeg trener styrke 3-4 ganger i uken, men savner veldig å svette. Ankelen min er langt unna friskmeldt. Denne betennelsen har virkelig satt seg. Ufattelig uheldig i forhold til framgang på cardio.

 

 

Jeg skal lage en prosjektplan i fra neste uke, der jeg planlegger trening og mat. I dag trener jeg når det passer og energien er der. Bare jeg får trent mine 3-4 økter pr uke. Jeg har ambisjoner om å gå turer hverdag. Jeg må lage en avtale med meg selv om å utføre det. Å gå raske turer gjør godt for kropp og sjel.

ElitePT lanserer et nytt opplegg i fra midten av august, trykk HER for å lese mer.

2 kommentarer til “EN STOR MENTAL CHALLANGE

 1. ps4 games

  Greetings from Los angeles! I’m bored at work
  so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break.
  I enjoy the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I
  get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great site!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.