En sniktitt oppe i stuen vår!

6. september 2015

Inspirasjon / Interiør / Milla Interiør / Stue

 

Snille samboeren min brukte helgen til å male stuen vår oppe i andre etasje. Vi er begge super fornøyde med resultatet og fargen fra Jotun lady. Nå gleder jeg meg til sene høstkvelder her med tente lys og blomster. Stuen fikk akkurat det uttrykket jeg så for meg, en behagelig sone der en kan trekke seg bort. Farger påvirker- ingen tvil!

Ha en nydelig søndag! Vi skal snart avgårde på hockey turnering med eldstemann. Kjøttkake middagen er også klar til vi kommer hjem, viktig å være effektiv på en søndag.

Du skimter også noen nye puter der, fra Milla Interiør i Kristiansand. TUSEN TAKK for alltid god hjelp, Beathe.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.