EN SLU JULEGAVE I GÅSEØYNE

26. desember 2016

Hverdagsglimt / Julen 2016

HOME FOR CHRISTMAS Jeg elsker hjemmelagede julegaver og falt pladask for vottene jeg fikk av min svigerinne. Et par med «slue» revevotter. Noe så søtt har jeg aldri sett. Hun har laget dem selv. Ungene på skolen kommer til å elske dem, de er jo faktisk litt gøyale. De fine vannglassene er også fra min svigerinne og svoger. Disse var høyt oppe på ønskelisten.

På selveste juleaften fikk jeg akutt vondt i skuldre og nakke. Feil egentlig å si at det kom akutt, da jeg har kjent snikende smerter. Heldigvis fikk jeg en akutt time hos en fantastisk kiropraktor hos Libra på Madla. Er fortsatt vond, men noe bedre. Vi har hatt en nydelig julefeiring sålangt og jeg er takknemlig over å ha en varm familie rundt meg.

I dag står pinnekjøtt på menyen, en julefavoritt. Været har vært så grusomt at vi har nesten vært innendørs siden juleaften. Likevel har jeg tillatt meg selv å slappe av! Hybelkaninene tok min mann over idag.

By Lisette

2 kommentarer til “EN SLU JULEGAVE I GÅSEØYNE

 1. tinyurl.com

  I think that what you published was very logical.
  But, think about this, suppose you typed a catchier post title?
  I am not saying your content is not solid, but suppose
  you added a title that grabbed people’s attention? I
  mean EN SLU JULEGAVE I GÅSEØYNE | By Lisette is a
  little vanilla. You could peek at Yahoo’s home page and
  note how they create post titles to grab people interested.
  You might add a video or a related picture or two to get readers excited about what you’ve written. In my opinion,
  it might make your blog a little livelier.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.