EN RASK TUR INNOM VITAL HUDKLINIKK

13. april 2020

Vital hudklinikk

I morgen er det tilbake på jobb, rettere sagt planleggingsdag. Jeg synes det er surrealistisk at jeg fortsatt ikke skal tilbake på jobb, men fortsette med hjemmekontor. Jeg savner elevene og den vanlige hverdagen. Er sikker på at flere av elevene opplever det samme, og at det ikke er like “chill” etter flere uker slik.

Jeg klarer meg ikke uten leppepomaden fra Lip Smart, denne har jeg blitt avhengig av. Det er sjelden jeg bruker leppestift, da er en god leppepomade god å ha. På lørdag var jeg raskt innom Vital Hudklinikk for å kjøpe meg en pinsett til øyenbrynene, en kajal og en primer til ansiktet. Jeg har faktisk aldri brukt en primer i hele mitt liv, men denne skulle visst være redningen til alle “hudkriser”. Ettersom vi er bare innendørs, så har jeg kjøpt litt gode kremer til ansiktet for litt egenpleie i heimen. Den fuktighetsgivende primeren minimerer porer og linjer, jevner hudtonen og etterlater huden silkemyk. Kan brukes under BB krem for et flott resultat. Helt ideelt for deg med uren eller fet hud. Kan erstatte vanlig fuktighetskrem. Dette er en krem som glatter huden og gir det perfelte underlag for makeup. Primereren har en frisk duft og gir naturlig lysnende effekt. Har brukt denne primeren over fuktighetskrem de siste dagene og er meget fornøyd med resultatet. Den lukter så mildt, men likevel friskt av sitrus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.