EN PERSONLIG REISE FOR MEG!

21. juni 2016

Filosofi / Tanker

 

Luksus for meg er å sulle hjemme uten planer eller avtaler, det gir meg enormt påfyll.

 

Sjokoladen kan jeg fortsatt ikke nyte, men den ble med på stylingen. Fikk den dekorative sjokoladen av en kollega. Gleder meg til å nyte den!

 

JEG HAR SLUTTET Å BRY MED HVA ANDRE TENKER OM MEG

Det er en stor fordel å bli voksen, det er at man blir tryggere på seg selv og gir mer faen som Per Fugelli sier så fint.  Jeg var en jente som ikke stolte på meg selv da jeg var yngre, og måtte alltid høre med min mor om mine valg var kloke eller realistiske. Dette tok jeg med meg langt inn i voksenlivet, men endringene kom så smått etter jeg ble mor for andre gang. Usikkerheten har vært ufattelig drenerende for meg personlig, der jeg analyserte hver situasjon og relasjon. Tankefellene stod i kø, men var som regel aldri reelle. Så hvordan gikk jeg fram for å endre dette? Jeg fikk behov for å trekke meg tilbake, tid til å tenke over hvem jeg egentlig er. Når tankene stillnet så åpnet hjertet seg, og jeg ble mer reflektert og kunne ta inn. Når man blir voksen tar en seg selv uhøytidelig, og man lærer å si nei når det trengs. Jeg har rett og slett sluttet å bry meg hva andre tenker om meg! Dette er ufattelig befriende, og jeg har blitt glad i meg selv.

En liten dyp sak der på en tirsdag…

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.