EN PAUSE HAR VÆRT NØDVENDING

28. desember 2017

Egenpleie / Helse / Tanker

EN NØDVENDIG BLOGGPAUSE 

Håper dere har kost dere i julen og fortsatt gjør. Bloggpausen har vært nødvendig, jeg har verken vært inspirert eller hatt kløe til å skrive. Slik er livet innimellom. Mine tanker rundt bloggen har også vært skiftende. Jeg blir glad om du skriver noen ord og tanker om du følger og liker bloggen.

Jeg kommer til å fortsette med Bright Line Eating. Vil fortsette og dele mine erfaringer rundt de fire linjene. I jula har jeg sporet av med søtt og mat. Jeg har brutt linjene. Noe jeg ikke bruker særlig energi med å belære meg selv med selvsaboterende tanker. Jul er jul for meg. Noe ikke alle Bright Line Eatere er enig med meg i. Likevel har jeg nok verktøy til å komme meg opp på hesten igjen. 

 

3 kommentarer til “EN PAUSE HAR VÆRT NØDVENDING

 1. Anette

  Du skal nå kose deg og leve livet du også Lisette, så gir du faen i de som ikke er enige med deg-ditt liv, dine regler ? god jul, og godt nyttår! ?

  Svar
 2. Silje

  Jeg leser bloggen din Lisette ! En av veldig få som jeg liker å lese – og dette er faktisk første gang jeg kommenterer en blogg.
  Håper du fortsetter !!
  Skal prøve meg på bright line i januar 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.