EN NY START!

20. september 2015

Egenpleie / Helse / Samarbeid

I sist uke var jeg så heldig å delta på foredraget til Berit Nordstrand i mitt samarbeid med Eureka kiropraktikk Stavanger.  Under foredraget satt 400 nysgjerrige deltakere i salen, Berit selv beskriver seg som livsnyter, istedenfor å tenke dietter når man skal legge om kostholdet sitt. Jeg liker klangen av ordet, “livsnyter” fordi livet handler om å nyte. Personlig har jeg alle bøkene til Berit Nordstrand, og jeg bruker dem daglig. Maten er laget fra bunnen, og er av rene råvarer.

Jeg gleder med veldig til kurset “En ny start” mandag 28.september i Stavanger, dere skal få følge reisen min ukentlig på bloggen der jeg gir dere tips og info fra kurset mitt. Bor du i  Sandnes?  Det arrangeres samme kurs hos Eureka Kiropraktikk Sandnes, den 1.oktober. Trykk HER for å booke deg på et av kursene.

En ny start er en metode der du lærer trinn for trinn enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg å nå dine mål.

Kurset går over 12 uker – 6 kvelder med inspirerende foredrag og personlig oppfølging av sertifiserte terapeuter. Online coaching for veiledning og motivasjon. Boken En ny start inngår som kursmateriell.

Helsesjekk, før og etter, kan du få hos oss på Eureka Kiropraktikk Stavanger.

Ønsker du å vinne 2 bøker av Berit Nordstrand, trykk HER.

By Lisette

2 kommentarer til “EN NY START!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.