EN HELT SPESIELL FØLELSE!

28. januar 2016

Egenpleie

 

 

Jeg har vært fasinert av det alternative siden slutten av tenårene, jeg husker som 14-åring ble jeg opptatt av døden og mystikken. Etter jeg mistet min morfar som 14-åring ville jeg lese mer om hva som skjer med oss når vi ikke eksisterer mer. Savnet etter morfar var smertefullt, og jeg følte tristhet og tomhet lenge etter hans bortgang. Jeg glemmer aldri lørdagen jeg tok bussen til byen og lånte bøker på biblioteket om nær dødenopplevelser. Når jeg ser tilbake på det som voksen er jeg ikke forundret over min interesse over de ekstensielle spørsmålene. Fordi jeg er samme person i dag, bare mer reflektert og moden. Jeg har alltid følt meg litt annerledes, og det har vært sårt til tider. Når jeg skriver annerledes så tenker jeg på tankesett, sårbarhet og mine intuetive evner. De fleste mennesker som tror de kjenner meg, gjenkjenner ikke dette bildet. Men, når jeg har vært sosial trenger jeg mye ro og lite stimuli en stund etter. Jeg misliker avtaler, fordi det gjør meg stresset, og jeg unnviker for mange av dem pr uke. Etter mange års hardkjør med tettpakket program er jeg sulten på det som forener sinn og kropp. I går fikk jeg utført en utrolig spesiell behandling, aromaterapi/chakra reading hos helhetsterapi Liv Elise Skjørestad. Jeg hadde ingen forventninger til behandlingen, og Liv Elise viste lite om meg annet en at jeg jobbet på skole. Hun kunne raskt fortelle at jeg hadde skjevheter i begge hoftene, som gjorde at jeg hadde vondt i korsryggen. Jeg hadde ikke gitt henne informasjon om annet en gresspollen allergi. Denne damen var utrolig behagelig, og tok seg lang tid til å forklare og massere. Det beste av alt, at jeg kunne spasere til henne! Min varmeste anbefaling går til Liv Elise som tilbyr kroppsreading, dyretolk, barnebehandling og healing. Bildet er av Liv Elise.

NAMASTE

By Lisette

8 kommentarer til “EN HELT SPESIELL FØLELSE!

 1. tinyurl.com

  I do not even understand how I finished up right here, but I believed this post was good.
  I don’t realize who you are but certainly you’re going to a well-known blogger if
  you happen to aren’t already. Cheers!

  Svar
 2. coconut oil there

  Hello! I could have sworn I’ve been to this
  site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back
  often!

  Svar
 3. plenty of fish dating site

  I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good
  content as you did, the web will be much more useful than ever before.

  Svar
 4. ps4 games

  At this time it looks like WordPress is the preferred
  blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are
  using on your blog?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.