EN FRESH START

30. desember 2017

Christina Lundsteen / Hverdagsglimt / Stue

JULEN ER TATT BORT

Jeg elsker følelsen etter julepynten er tatt bort. Det blir som nyttår, en fresh start. Akkurat som hjemmet får en ny energi og en slags tomhet i rommet. Tomheten i rommet liker jeg. Det er ikke til å stikke under stolen at julepynt gjør meg litt stresset og blir fort masete miljø for meg. Tror det henger sammen med høy sensitiviteten. «Hyggelige ting» kan blir overwhelming for meg. Riktignok har denne julen bært preg av en ro rundt dekoreringen. Jeg har kost meg med julepynten og har brukt noen år på å finne min julestil. Ungenes røde innslag har selvfølgelig fått plass. Julen er tross alt rød i mange hjem enda.

Rosa er en farge som er nøytral og rolig. Jeg elsker putene mine fra Danske Christina Lundsteen. Formen og velur stoffet er så fint sammen med mye av interiøret hos oss. Eames gyngestolen er tatt ned i stuen for en forandring. Den er utrolig behagelig å sitte i. Stolen var mitt første design ikon. Er veldig glad for at jeg ikke har solgt denne.

 Ble veldig glad for at flere har kommentert rundt bloggen. Spesielt Silje og Elin sin kommentar varmet. Tusen takk. Ser at flere har valgt å kommentere på bloggen, TUSEN TAKK.

3 kommentarer til “EN FRESH START

 1. quest bars cheap

  You can certainly see your expertise within the work
  you write. The sector hopes for even more passionate
  writers like you who aren’t afraid to say how they believe.
  At all times follow your heart.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.