EN FRANSK PERLE

28. april 2020

Blomster og planter

Siden jeg er halvt fransk, så opplever jeg at Polly og Molly er som en “fransk perle”, på selveste Randaberg! Jeg har bestilt min tredje bukett, og elsker at alle blomstene er dyrket selv. Polly og Molly vekker ikke bare blomstersansene, men hele sanseapparatet ditt. Det må bare oppleves! Min eldste sønn synes selv det er så vakkert her. Du henter buketten selv, og vippser. Passer for en introvert som meg.

Bukettene ligger merket med navn om du selv har bestilt buketten. Jeg elsker den lille oasen der du finner fangsten din. Dette er ikke reklame, kun en shout out til bra damer som driver en fantastisk blomsterbutikk.

Som dere vet elsker jeg detaljefoto, og ble ganske fornøyd med bildene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.