En dæsj rosa…

1. mars 2012

Farger / Interiør

I dag er jeg i rosa modus, snakker mye om farger  her om dagen. Men farger er jo med på og endre humør også. Så om dagen er jeg preget av rolige farger, og rosa er en av dem. Har ikke veldig mye rosa i interiøret, da jeg er omringet av guttaboys…da må alt være litt mer maskulint slik at alle skal føle seg vell.
 
Svak rosa er deilig…
 
 Rosa mot rustikk og tre, blir ikke så sukkersøtt da…Frisk og fargefull dag til dere alle tittere. Gubba…jeg nærmer meg 300 følgere, så GØY!!!
 
Sann glede og bli kjent med dere.
 
Lisette
 

21 kommentarer til “En dæsj rosa…

 1. Banebakken

  Noen rosa detailjer, enten duse
  eller neonknæsje er kult i interiøret : )
  Liker det bare bedre og bedre,
  selv om jeg aldri har vært noe
  spesielt glad i rosa jeg heller!

  FIN torsdag til deg,
  snart helg nå ; )

  Klem.

  Svar
 2. my dream

  jeg kliikka av rosa en periode, men plutselig så spraya jeg spiseri hylla mi rosa, så er visst ikke helt lei alikevel. er jo fiiint da!! 🙂

  er ikke rart du har mange følgere… du er så flink!! 🙂

  Svar
 3. top of the moon

  Rosa er liksom litt min farge,men er i ferd med å duse det noe ned i disse dager:-) Men det finnes fortsatt og kommer nok alltid til å gjøre det. Fin torsdag til deg

  Svar
 4. Lindas Lille Leilighet

  Enig..Rosa er en herlig farge! Mest glad i pastellrosa..dus, støvfarget rosa♥ Men det er greit å bruke den sammen med noe røffere sånn at det ikke blir for sukkersøtt:) Gratulerer med så mange følgere! 😀

  Svar
 5. Hildemiho

  Takk for fantastisk hyggelig hilsen inne på bloggen min, og motsetninger kan så absolutt være tiltrekkende…. Og jeg liker det jeg ser her inne hos deg veldig godt. Du tar vidunderlig vakre bilder, og jeg gleder meg til å følge deg videre. Og dus rosa er en sikker vinner for meg som er en stor rosa fan i de fleste varianter.. Hi hi
  Klem klem Hilde

  Svar
 6. AC

  Nydelige bilder, så god stemning i dem.
  Dus rosa myker fint opp.
  Gratulerer med snart 300 følgere.

  Ha en fin kveld!
  – AC

  Svar
 7. Sommerjenten

  Herlige bilder! Jeg er også et stort fan av rosa når våren nærmer seg. Deilig å få litt farge inn. Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Bordet koster 3498,- tror jeg det var.

  Klem Lene 🙂

  Svar
 8. Kaspara

  Heisan Lisete
  Svak rosa og treverk er vakkert! Her hos oss har faktisk Gutta Boys (mine to sønner samt mannen) valgt tapeten i hallen, den er rosa og oransje. Jeg hadde blå alternativer osv. men nei, gutta likte best den oransje og rosa.
  Å gjette stjernetegn over pc`en er vrient… Jeg skulle gjerne sett deg snakke og gå, i det hele tatt “live”.
  Det at du er så interessert i dette sier kanskje noe om din personlighet også.. jeg starter med å ta bort jordtegnene; steinbukk, tyren og jomfruen.
  Håper ikke jeg gikk rett på en bommert nå, hi,hi… ellers kan jeg jo sakte prøve å nærme meg hva jeg tror det kan være.
  Ha en god natt!
  Klem fra Kaspara

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.