EN BRÅ START PÅ NYÅRET!

2. januar 2016

Cahetu

 

HAPPY NEW YEAR!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. For min del startet ikke det nye året helt problemfritt. Første nyttårsdag kunne jeg rett og slett ikke gå. Jeg hadde skremmende vondt i ryggen, og lå for det meste. Prøvde å finne en kiropraktor som kunne ta en akutt time, men det var ikke lett på en dag som dette. Jeg har riktignok kjent at ryggen ikke har vært på sitt beste nå i julen. Jeg relaterte det til mye sitting og post-eksamenstress. Heldigvis fikk jeg en time i dag til kiropraktor omsider, og håper jeg er bedre til jobb og skole neste uke. Når en blir rammet over smerter og begrensninger får det i gang mange tanker! Helsen står absolutt sentralt for meg i 2016, og gleder meg til et nytt år med bedre rygg og bevegelse. Det er første gang jeg sitter oppreist lenger en 10 min i dag! Wish me luck.

By Lisette


Wish you all a happy new year! The last couple of days my back has been bad. I have been locked to my bed for almost 2 days, this is the first time I have been up.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.