EN AVTALE JEG SKAL KLARE Å HOLDE!

17. januar 2016

Helse / Mat og kos

 

SONY DSC

ER DU KLAR FOR MER ENERGI OG LYKKEHORMONER?

Jeg og min mor har inngått en avtale at vi skal holde oss unna godteri og kaker i 4 uker. Vi begynner i morgen tidlig, og det blir spennende å gjøre dette sammen med henne. Som dere sikkert vet så har jeg endret en stor del innen mine kostvaner det siste året, men siden juleferien har det sklidd litt ut.  Det vil si at jeg har klart meg greit i ukedagene siden januar, men helgene har det blitt kos både fredag, lørdag og søndag. Jeg foreslo 8 uker for min mor, men hun synes det var lettere om vi startet med 4 uker- og hun har et godt poeng. 4 uker er absolutt overkommelig! Det finnes en haug med gode alternativer til helgekosen, og jeg skal dele dem med dere på bloggen framover. Jeg er i utgangspunketet ikke tilhenger av å kutte ut noe helt, men jeg vet at dette vil gi meg en kick-start og vi vil føle oss så mye mer gladere/energisk.

God ukestart i morgen!

By Lisette

 

7 kommentarer til “EN AVTALE JEG SKAL KLARE Å HOLDE!

 1. tinyurl.com

  Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly loved surfing
  around your weblog posts. In any case I’ll be subscribing for your rss feed and I am hoping you write again very soon!

  Svar
 2. ps4 games

  A fascinating discussion is definitely worth comment.
  I believe that you ought to publish more on this issue, it might not be a
  taboo subject but typically folks don’t discuss these topics.

  To the next! Best wishes!!

  Svar
 3. quest bars cheap

  I will immediately seize your rss feed as I can not in finding your email subscription link or newsletter service.
  Do you have any? Kindly permit me recognize so that I
  may just subscribe. Thanks.

  Svar
 4. quest bars cheap coupon twitter

  This design is steller! You most certainly know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
  (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.