ELSKER MIN NYE VASE

18. januar 2017

Blomster og planter

CLEAN AND SIMPLE MED MINDRE ROT Jeg liker å ha det ryddig rundt meg. Blir regelrett stresset av rot. Hos andre ser jeg ikke rot, men hos meg selv ønsker jeg å ha en viss standard i hus. Det kan godt være hybelkaninen på gulvet, men rot på kjøkkenbenken og bordet-neitakk.

Liker du den nye vasen fra Aytm hos meg? Jeg elsker den. Enkel og elegant, just the way I like it. Liker jun et glad oppi den, men den er også vakker med bukett i. Digger dette hjemmet som du ser avbildet her, et spennende uttrykk med en stilren stil, men med store gjenstander som vase og gul lampe. Sort gulv er nok verre en mine hvite gulv, så blir nok aldri sort hos meg.

En annen favoritt i stuen vår er Vibeke Scott sin velourpute. Den er i en fantastisk silkeaktig velour. Jeg har virkelig sansen for den danske nykommeren. Puten er kjøpt hos Vakkert i Stavanger.

By Lisette

4 kommentarer til “ELSKER MIN NYE VASE

 1. ps4 games

  I am really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility problems?
  A handful of my blog readers have complained about my blog
  not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any solutions to help fix this problem?

  Svar
 2. ps4 games

  Greetings! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
  shout out and tell you I truly enjoy reading your blog posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
  Thanks a lot!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.