EGENTID PÅ BADET, HVA ER DET?

18. oktober 2015

Cahetu / Egenpleie / Hverdagsglimt

 

LOVELY DETAILS IN THE BATHROOM

Det er sjelden jeg har god tid på badet, spesielt etter jeg fikk barn. Det var en tøff overgang, husker jeg. Det føltes som om jeg måtte sende søknad til kongen for å ta en dusj. Kjenner du deg igjen? Nå er ungene større, og jeg kan være på badet mer eller mindre alene. Men, det går ikke mange minuttene før den ene hyler “mamma, han slår meg”.

Jeg liker detaljer som fine såper og håndkle inne på badet. Denne er en favoritt fra L:A BRUKET, kjøpt hos Cahetu. Håndkleet er fra Louise Roe, også kjøpt hos Cahetu. Fine julegavetips også! Dette er de fleste glad i.

By Lisette


After I got kids I don’t get lots of time in the bathroom, but some nice essential like the soap L:A BRUKET I love. Bought online at Cahetu.

 

 

En kommentar til “EGENTID PÅ BADET, HVA ER DET?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.