SAME SAME BUT DIFFERENT, PLUSS FØR OG ETTERBILDE!

10. juli 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / prosjektsterk / Trening

Cryo 21 kuldebehandling skaper et termisk sjokk gjennom at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen som starter kalles apoptose og betyder celledød. En helt normal prosess som kroppen stadig gjør. Dette resulterer i en gradvis nedbrytning og fjerning av døde fettceller. Jeg har tatt 6 behandlinger, bildet til venstre hadde jeg allerede tatt 2 behandlinger og det siste er i dag. Dere ser nok også at jeg har gått ned i vekt på bildene. Buksen er løsere, og rumpen/lår noe mindre. Jeg er evig takknemlig for hjelpen og behandlingen hos Lundborgklinikken. 

Bildet til venstre er meg, uvitende om at jeg hadde et kosthold som ikke var bra for magen min. Ingen store symptomer utenom at jeg var sliten. Nå velger jeg å spise mat som er “ren” og masse grønnssaker og bær. Når jeg skriver “ren mat” så mener jeg mat som ikke bearbeidet og halvfabrikat. Det tar ikke lengre tid å lage mat for bunnen er min erfaring!

 Jeg unngår så godt jeg kan melk, da jeg har funnet ut at jeg reagerer med vond mage når jeg drikker melk.

SAME SAME BUT DIFFERENT

Nå har det gått noen måneder siden april, og jeg ser og merker stor forskjell fysisk og psykisk. Jeg har ikke brukt vekt for å måle framgang, da jeg ønsker ikke å bli opphengt i tall. Jeg liker bedre å se forskjell på klær. Jeg får på meg jeans fra 2006, noe som jeg aldri hadde trodd var mulig. Jeg er et levende eksempel på at mat er 80% viktig i forhold til den sunne linje. Det var vært tøft, jeg kan ikke lyge. Jeg har sett på andre som koser seg med snop og kake, men jeg har hele tiden hatt helse i fokus og kilo har bare vært en bonus.

By Lisette

5 kommentarer til “SAME SAME BUT DIFFERENT, PLUSS FØR OG ETTERBILDE!

 1. quest bars cheap

  I’ll immediately grasp your rss feed as I can not find your email
  subscription link or e-newsletter service. Do you’ve
  any? Kindly allow me know so that I may subscribe.
  Thanks.

  Svar
 2. quest bars cheap

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and
  sources back to your website? My blog site is in the very same niche as yours and my users would genuinely benefit from some of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you.

  Thanks a lot!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.