DUSTY PINK

13. mars 2013

Ukategorisert

Tenk jeg kom hjem med gammelrosa sko her om dagen…disse skoene minner meg om barndommen, vi kalte dem “traktorsko” ikke spørr meg hvorfor. Skoene er fine til jeans og tights, og blir nok brukt som en hverdagssko. Jeg er avhengig av fottøy som er gode på foten, og som er kjappe av og på. Nå kan pluss gradene bare komme…

Style palladium
Spring stylea
Prints

…Soon Paris

Ingen hemmelighet at jeg elsker og ta bilder, og fotoelsken blir bare større og større. Så morsomt og se de føste bildene jeg tok her på bloggen…godt der skjer endring og at læring gjør mester.  Oppdaget picmonkey redigering som er en gratis redigerings program, kommer til og bruke dette litt framover. Her kan jeg sitte i timesvis og oppdage nye ting.

For de som lurer på hvor jeg kjøpte skoene, er de kjøpt hos Bohemia på sola. Batikk papiret er fra Tine k, og skal rammes inn i rammer er planen…I let you know!
Love Love Love
Lisette6 kommentarer til “DUSTY PINK

 1. Elisabeth

  Nydelig vårstemning Lisette!
  ..kjenner kysten på lyse og lette
  farger både på interiør og klær har
  kommet hos meg og. For en deilig
  årstid vi kommer inn i!

  Ha en nydelig dag du fine!
  KLEM

  Svar
 2. Blåbærtua

  Så nydelige bilder,fekk så vårstemning av å sjå dei og så får me håpa det blir litt varmare:)
  No sitter eg ute i sola mens minstemor tutler for seg sjølv,kommer kvart femte minutt og vil hente vatn på vannkanna så mora blir litt sprø,hihi:)

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  Svar
 3. Frøken Fryd

  Jepp jepp, desse husker eg også frå barndommen 🙂 Fin fine er dei, Lisette. Skal du til Paris du altså, heldigen! Så deilig da 🙂 Er det kjærestetur?

  Klem Eli

  Svar
 4. ♥ Netta ♥

  Så herlig og vårlig inspirasjon hos deg. Kjempestilig farge på skoene dine og jeg ELSKER stråvesken, til sommeren må jeg ha meg en slik 🙂 Jeg har nå blogget i tre år og som du sier er det gudskjelov en stor forbedring i bildekvaliteten – hi, hi 🙂

  Ha en herlig kveld!

  Klem
  Netta

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.