DUFTEN AV EN KVINNE!

7. november 2015

Egenpleie / Gavetips / Inspirasjon

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

A SCENT OF A WOMAN

For meg sier lukten av et menneske endel, vi bruker gjerne ulike parfymer etter dagsform og formål. Jeg har personlig en festduft jeg bruker bare på party, da denne er litt tung og krydret. Til hverdags bruker jeg gjerne en litt lettere duft. I utgangspunktet trengte jeg en ny krydderparfyme, da man blir litt lei av signatur lukten sin. En kveld bladde jeg i det nyeste COSTUME magasinet, og der var der en prøvdeduft av BLACK OPIUM. Jeg ble vilt forelsket i den, og min samboer kjøpte den på taxfreen for et par uker siden. Den lukter himmelsk! Er du glad i krydder dufter, da er denne for deg!

Ullstrømpene og kosebuksen fikk jeg av mine foreldre til bursdagen min, perfekt gave i disse innkvelder.


I just recent discover a new perfume scent, Black Opium! It smells fantastic, and if you like perfumes with a twist- this is the one.

By Lisette

2 kommentarer til “DUFTEN AV EN KVINNE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.