DU STRÅLER OM DAGEN

21. januar 2017

Egenpleie / Hverdagsglimt

DU STRÅLER OM DAGEN ble sagt til meg denne uken. Kan det virkelig synes utenpå at du har det bra innerst? Ja, det tror jeg. Ordene hennes har jeg tenkt endel på og de gjorde godt. Selv om ting rundt meg kan virke kaotisk og usikkert på flere måter, så har jeg det dog en sterk tro  på at det ordner seg. 

I dag overrasket vi en kollega som blir 60 år. På bussen bort til byen laget jeg talen til henne i hodet. Den ble ikke helt som den skulle da jeg ble så emosjonell, men jeg gjorde det. Det hadde jeg aldri gjort for 10 år siden. Jeg våger mer idag! Kunne se at ordene betydde mye for henne, og da blir det så verdt det. Ord for meg er det sterkeste verktøyet vi har, og kan fort misbrukes. Jeg prøver å veie mine ord før de slurper ut. Noe jeg ikke var særlig god på i barne og ungdomsårene. Takk og pris for modenhet og erfaringer! I 2017 har jeg bestemt meg for å være mer sosial, og jeg er allerede i god gang. Jeg skal bli enda bedre på å ta vare på relasjoner som betyr noe. Det er ingen tvil om at relasjoner og vennskap gjør en lykkeligere! Særlig de gode.

By Lisette

2 kommentarer til “DU STRÅLER OM DAGEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.